Hvordan Stylsy bruger cookies

Stylsy, som de fleste websteder på internettet, bruger cookies: dette giver os mulighed for at levere vores tjenester til brugere, sikre, at vores tjenester er tilgængelige, og også analysere data og forstå, hvad vi gør forkert, og hvor vi skal udvikle vores produkter. I dette dokument forklarer vi, hvordan vi bruger cookies - og hvad brugere kan gøre ved det (hvis de vælger det).

Hvad er en cookie?

Alt i alt er dette en cookie. Men ikke i vores tilfælde. En cookie er et stykke data fra en hjemmeside, du har besøgt, som gemmes på din computer.

Hvilke cookies bruger vi og til hvilket formål?

Vi bruger flere forskellige typer cookies:

Cookies til statistik: vi bruger flere systemer til at indsamle statistik - det er vigtigt for os at vide, hvordan vi bliver læst. Baseret på disse data forstår vi størrelsen af vores publikum, samt hvad vi gør rigtigt, og hvad vi gør forkert. Vi indsamler statistik gennem partnere - Google Analytics, Yandex Metrika.

Annoncering: Vi bruger annonceringssystemer (Google Adsense) til at vise dig kontekstuel annoncering, der matcher dine interesser.

Hvad hvis du ikke vil bruge cookies?

Du kan deaktivere dem i din browsers sikkerhedsindstillinger. Det er vigtigt at forstå, at indstillingerne skal anvendes i alle browsere, du bruger (på din computer og på din telefon). Hvis du beslutter dig for at deaktivere cookies, skal du være opmærksom på, at nogle af funktionerne i tjenesterne ikke længere vil være tilgængelige for dig eller kan fungere uforudsigeligt.